FACILITATS DE FINANÇAMENT
Odontologia d´alta qualitat
Català | Castellano
 Tel. 93 721 93 01
BenvingudaInstal·lacionsEl nostre sistema de treballEquip de SarlatDentalDemanar cita
  · Odontologia estética >
  · Estètica dental >
  · Implants i protesis >
  · Odontopediatria >
  · Ortodòncia >
  · Odontologia conservadora >
  · Dents en una hora >
  · Cirurgia oral >
  · Pròtesis Màxil·lofacial >
  · Periodòncia >
  · Bruxisme >
  · Tècniques de raspallat >
  · Urgències >
  · ORAL-B TEST DRIVE >
 BRACKETS METÀL·LICS  Tornar
Els brackets metàl·lics és l'ortodòncia més eficaç encara que no sigui la més estètica.

Els brackets metàl·lics aconsegueixen corregir problemes d'alineament, anivellació i mossegada. El més important en ortodòncia no són els brackets sinó el especialista que els col·loca que és qui controla tots aquests moviments i com es mouran les dents. El doctor Daniel Aragón es l'especialista en ortodòncia i ha finalitzat milers de casos d'ortodòncia.

                                    


Cal evitar els elements durs que poden enlairar els aparells o doblegar els filferros, cosa que provocaria que les dents es moguessin incorrectament. Per això no cal tocar els aparells amb els dits, llapis o bolígrafs, ni mossegar-se les ungles o utilitzar escuradents. Tots aquests són hàbits que podrien arribar a fer malbé els aparells d'ortodòncia, i amb això, tenir efectes adversos sobre les dents i perllongar el tractament.
Evita els aliments amb molt sucre. Si els menges alguna vegada, raspalla't les dents immediatament. Si no te'ls pots raspallar, glopeja a consciència amb aigua.

Cal evitar menjar:
Fruits secs.
Blat de moro: Kikos, crispetes, pa dur ...
Xiclets, llaminadures enganxoses.
Caramels.
Olives amb pinyol.
Dolços amb xocolata.
Gel.
Suc de llimona / llimonada.
Refrescs gasosos.
Els entrepans, verdures crues (com pastanagues, cogombres, ...) i fruites no s'han de menjar a mossegades, sinó tallant-los en trossos petits amb les mans o coberts.

Durant el tractament és important portar una higiene dental molt acurada. Els aparells fan que es retingui més placa dental i restes d'aliments en les dents i cal dedicar una mica més de temps a la seva neteja.

                        

Cal raspallar després de cada àpat, prestant especial atenció a la zona de les dents que està al costat de la geniva, ja que és on més brutícia es reté. A més, s'ha d'utilitzar una pasta amb fluor i canviar de raspall regularment (quan s'apreciï que els filaments es comencen a corbar).

Quan col·loquem aparells d'ortodòncia, sigui fixa o removible ens podem trobar amb algunes urgències més o menys importants que hem de tractar el més ràpid possible. Aquelles més freqüents que pateixen els pacients en consulta odontològica són les següents: Dolor, aftes i ulceracions; Zones punxants, arcs girats o arcs llargs; Brackets descementat i Bandes descementades.
  Renta't les mans i agafa una mica de cera. Fes una boleta amb els dits i cobreix el braquet, o el sortint. No siguis escàs, és millor pecar d'excés.

En cas de presència d'aftes provocades per roçament d'algun bk o arc punxant, recomanem ODDENT
• S'aplica còmodament sobre la ferida gràcies al seu envàs d'esprai. • La seva fórmula amb Àcid Hialurònic d'alt pes molecular i d'origen biotecnològic s'adhereix al teixit de la mucosa bucal danyat per promoure la seva reparació. 
Plànol de situació interactiu
Dades de contacte
Adreça:
Avda. Països Catalans, 9E, Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon:
93 721 93 01
e_mail:
info@sarlatdental.com
 
 
Amb el sistema PlayDuma de Duma Interactiva