FACILITATS DE FINANÇAMENT
Odontologia d´alta qualitat
Català | Castellano
 Tel. 93 721 93 01
Serveis de la clínicaBenvingudaInstal·lacionsEl nostre sistema de treballEquip de SarlatDentalDemanar cita
  · Odontologia estética >
  · Estètica dental >
  · Implants i protesis >
  · Odontopediatria >
  · Ortodòncia >
  · Odontologia conservadora >
  · Dents en una hora >
  · Cirurgia oral >
  · Pròtesis Màxil·lofacial >
  · Periodòncia >
  · Bruxisme >
  · Tècniques de raspallat >
  · Urgències >
  · ORAL-B TEST DRIVE >
 TÈCNIQUES DE RASPALLAT  Tornar
                                           

L'hàbit de la higiene bucal ha de començar des de beus, al principi és responsabilitat dels pares inculcar als nens un bon hàbit d'higiene, perquè una vegada majors ells continuïn amb aquest sigui un hàbit quotidià.
Raspallat dental és el mètode d'higiene que permet remoure la placa bacteriana de les dents per prevenir problemes de càries dentals o de genives.  El mètode més eficaç, senzill i còmode per eliminar placa bacteriana a nivell individual és el raspallat, amb això fem prevenció evitem les malalties més freqüents causades per la placa: càries i malaltia periodontal.

Existeixen moltes tècniques, aqui els anomenem les mes conegudes:


-Tècnica de rotació: És la tècnica més coneguda. Les truges del raspall es col·loquen contra la superfície de les dents, les dents superiors han de raspallar rotant el raspall cap avall i les dents inferiors han de raspallar rotant el raspall cap amunt, de manera que els costats de les truges raspallin tant la geniva com les dents en un moviment arquejat. Els premolars i molars es raspallen per mitjà d'un moviment de fregament sobre les seves superfícies.

                                                                            
-Tècnica de Bass: En aquesta tècnica el raspall es col·loca en angle de 45 graus contra la unió de la dent amb la geniva, després es realitza un moviment horitzontal per remoure la placa bacteriana. Per a les cares internes dels incisius superiors i inferiors, es raspalla verticalment amb el raspall. La superfície de masticació dels molars i premolars es raspallen per mitjà de moviments de fregament cap endavant i enrere.
Tècniques recomanades en nens: Hi ha una tendència a ensenyar el mètode rotatori perquè va ser el més difós abans de l'aparició del raspall multipenacho. Starkey recomana que els pares raspallin les dents del nen fins que aquest demostri habilitat per fer-ho sol (entre 9 i 10 anys).


 
Plànol de situació interactiu
Dades de contacte
Adreça:
Avda. Països Catalans, 9E, Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon:
93 721 93 01
e_mail:
info@sarlatdental.com
 
 
Amb el sistema PlayDuma de Duma Interactiva