FACILITATS DE PAGAMENT
Odontologia d´alta qualitat
Web Dental Acreditada. Ver más información WEB DENTAL ACREDITADA
Català | Castellano
Centre autoritzat E-08690812
 Tel. 937219301 / 696342027
BenvingudaInstal·lacionsEl nostre sistema de treballEquip de SarlatDentalDemanar cita
  · Urgències 
  · Odontologia estética 
  · Estètica dental 
  · Implants i protesis 
  · Odontopediatria 
  · Ortodòncia 
  · Odontologia conservadora 
  · Dents en una hora 
  · Cirurgia oral 
  · Pròtesis Màxil·lofacial 
  · Periodòncia 
  · Bruxisme 
  · Tècniques de raspallat 
  · ORAL-B TEST DRIVE 
 TÈCNIQUES DE RASPALLAT  tornar

L'hàbit de la higiene bucal ha de començar des de ben petits, al principi és responsabilitat dels pares inculcar als nens un bon hàbit d'higiene, perquè una vegada es facin grans ells continuïn amb aquest hàbit de manera quotidiana.
El raspallat dental és el mètode d'higiene que permet remoure la placa bacteriana de les dents per prevenir problemes de càries dentals o de genives. El mètode més eficaç, senzill i còmode per eliminar placa bacteriana a nivell individual és el raspallat, amb això fem prevenció evitem les malalties més freqüents causades per la placa: càries i malaltia periodontal.      
                                    

Existeixen moltes tècniques, aquí els hi anomenem les més conegudes:

- Tècnica de rotació: És la tècnica més coneguda. Els filaments del raspall es col·loquen contra la superfície de les dents, les dents superiors s'han de raspallar rotant el raspall cap avall i les dents inferiors s'han de raspallar rotant el raspall cap amunt, de manera que els costats dels filaments raspallin tant la geniva com les dents en un moviment arquejat. Els premolars i molars es raspallen per mitjà d'un moviment de fregament sobre les seves superfícies.

- Tècnica de Bass: En aquesta tècnica el raspall es col·loca en angle de 45 graus contra la unió de la dent amb la geniva, després es realitza un moviment horitzontal per remoure la placa bacteriana. Per a les cares internes dels incisius superiors i inferiors, es raspalla verticalment amb el raspall. La superfície de masticació dels molars i premolars es raspallen per mitjà de moviments de fregament cap endavant i enrere.

- Tècniques recomanades en nens: Hi ha una tendència a ensenyar el mètode rotatori perquè va ser el més difós abans de l'aparició del raspall multipenacho. Starkey recomana que els pares raspallin les dents del nen fins que aquest demostri habilitat per fer-ho sol (entre 9 i 10 anys).
 
Plànol de situació interactiu
Dades de contacte
 
Adreça:
Av. Països Catalans, 9E, Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon:
937219301 / 696342027
Email:
info@sarlatdental.com
Instagram:
@sarlatdental
 
SARLAT DENTAL S.L.P.
C.I.F. B-67564641
AVÍS LEGAL - POLÍTICA DE PRIVACITAT - COOKIES Actualitació web: 20/11/20
Amb el sistema PlayDuma de Duma Interactiva