FACILITATS DE PAGAMENT
Odontologia d´alta qualitat
Web Dental Acreditada. Ver más información WEB DENTAL ACREDITADA
Català | Castellano
Centre autoritzat E-08690812
 Tel. 937219301 / 696342027
BenvingudaInstal·lacionsEl nostre sistema de treballEquip de SarlatDentalDemanar cita
  · Urgències 
  · Odontologia estética 
  · Estètica dental 
  · Implants i protesis 
  · Odontopediatria 
  · Ortodòncia 
  · Odontologia conservadora 
  · Dents en una hora 
  · Cirurgia oral 
  · Pròtesis Màxil·lofacial 
  · Periodòncia 
  · Bruxisme 
  · Tècniques de raspallat 
  · ORAL-B TEST DRIVE 
 XILITOL  tornar
                                                                                    

La càries és una malaltia multifactorial, contagiosa i reversible, si es detecta a temps; causada per bacteris de la boca que metabolitzen el sucre dels aliments i inicien la desmineralització de les dents.

Amb una bona higiene oral i canviant l'alimentació podem prevenir l'aparició de càries, i hi ha estudis que demostren que utilitzant mel o xilitol podem reudir la incidència de càries i remineralitzar es dents.
El xilitol és un alcohol de sucre que s'extreu del bedoll i té 2.4 calories / gram. És un substitut del sucre, igual de dolç, que es pot usar en els menjars i, a diferència d'altres alcohols de sucre, a més de no ser fermentable pels bacteris de la boca, és anticàries.

Diversos estudis han demostrat que l'ús de xilitol en els menjars, com a substitut del sucre, redueix la incidència de càries i "cura" la càries existent. El seu efecte perdura durant un temps després de ser consumit ja que elimina alguns dels bacteris que causen la càries, però sense afectar la microflora oral.

El xilitol es troba com edulcorant en alguns caramels, xiclets, complexos vitamínics i pastilles, però perquè sigui efectiu com anticàries és necessaria una concentració superior.
Hi ha xiclets i caramels de xilitol, fabricats exclusivament com a tractament anticàries. N'hi ha de diferents sabors i es poden comprar a les farmàcies.
Amb la dosi diària adequada, durant 6 mesos, s'eliminen els bacteris de la càries, es remineralitzen les dents i es protegeixen durant 5 anys.

Amb una bona higiene oral i l'ús de xilitol podem prevenir i curar les càries, però un tractament, encara que sigui natural, pot ser beneficiós per a algunes persones però perjudicial per a altres, així que abans de començar el tractament és important consultar al Odontòleg.
Plànol de situació interactiu
Dades de contacte
 
Adreça:
Av. Països Catalans, 9E, Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon:
937219301 / 696342027
Email:
info@sarlatdental.com
Instagram:
@sarlatdental
 
SARLAT DENTAL S.L.P.
C.I.F. B-67564641
AVÍS LEGAL - POLÍTICA DE PRIVACITAT - COOKIES Actualitació web: 20/11/20
Amb el sistema PlayDuma de Duma Interactiva